annishstonins.blogg.se

Spontan. Glad och positiv!!

Älskar detta liv!!!

Publicerad 2017-08-24 09:47:35 i Allmänt,

Tacksam morgon.

Jag är så tacksam över detta liv. Jag är så berikad på så mycket och jag är berikad på kärlek till folk och till mig själv. Jag bara ääälkskar detta liv jag är så glad. Jag är sann. Jag är sann haha!!!!! Jag har en romans med en sån fin kille. Jag är så glad över de. Haha nu tror säkert folk att jag har någon CP störning men de har jag inte. Jag sitter i solen och lyssnar på Mariah Carey fantasy och tänker tillbaka på en massa tider i los Angeles. Jag bara älskar den staden. De är min stad. Jag vill bara tillbaka. Det den bästa staden på denna jord. Jag har så mycket minnen där ifrån. De är en drömstad. Hoppas misha mår bra. Jag tänker på han och bryr mig om han. Jag är berikad med en sån rar man. Han är så söt och rar och snäll. Han har bara ploppat upp i mitt liv sen jag var 18 år och nu sitter jag här 29 år och tiden blir bara bättre och bättre för jag är så tacksam. 

Va alltid tacksamma. Jag är de och kär i livet!!! Nu ska jag fortsätta pressa i sken med Mariah Carey. Ha!! Love to you all!!!! 

Om

Min profilbild

Anna Stenberg

Anna heter jag. 💛 jag skriver om livet. Att leva livet på livets villkor. Är hungrig för livet och gillar konst och människor. 🧡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela