annishstonins.blogg.se

Spontan. Glad och positiv!!

Bra att jag är jag.

Publicerad 2015-03-08 20:30:06 i Allmänt,

ibland för man gå ur sig själv och se sig själv. Jag har karaktär. Jag är ambitiös.... 
Man får bara inse att folk är svartsjuka. Jag har haft en lång resa med mig själv in och utifrån sen 12 års ålder. Bygger upp nya principer och värderingar hela tiden. Vilket gör att jag utvecklas. Folk vill mobba en vilket är sorgligt och som kan tynga själen. Har äntligen gittat en man som älskar mig för precis den jag är. Han är ett geni och världs känd. Han har varit med om samma saker. Kommer alltid ställa upp för han. Men när man hör om mobbing och känner de ibland själv blir man arg. De är väl antagligen för att jag har karaktär. Folk är svartsjuka. Dem vet att jag är ett geni. Benke. En mentor till mig inom dansen kallar mig själv för geni. Hahaha!!!! Alla vi dansare inklusive bounce är utsatta för mobbare för vi har byggt upp våran självkänsla. Vi är fria. Spirituella. Vi har i minst 13 år stått i danssalar och varit våra egna största jurys. Folk som inte är dansare är väldigt över svartsjuka. Tycker så synd om dem. Kan inte hjälpa dem. Alla ALLA har vi ett val vad vi vill bli och vad vi vill plugga in oss på. För mig är de viktigt att alltid bygga upp principer och värderingaR under livets gång. Jag är så stolt över mina dans vänner, dans lärare samt dans elever. Som dansare går man själv, står själv, tänker själv från första dansdag.
jag är nästan svartsjuk på mig själv att jag desperat valde dansen som mitt liv i 12 års ålder. De är de som har gett mig all kunskap och självkänsla. Lycka. jag som sitter och skriver här kommer aldrig sluta dansa. Tack vare bounce. Dem har inspirerat, motiverat mig att aldrig sluta eller se sig själv som ett offer. De jag ska bli bättre på är art. Inte döma mig själv bara. Jag vet att de är många som är svartsjuka. Men jag har också varit där. Men dör har jag ist vänt de och tillåtit mig själv att bli inspirerad av dem som knäcker mig. Man ska aldrig låta någon knäcka en. Är de inte helt fantastisk att bli inspirerad av någon som kan något tusen gånger bättre och bara släppa på hjärtat och ist bli lyrisk för man har fått lära sig något av den människan ist. Jag tänker bara på mig bär jag är i L.A........ Jag står bredvid britneys dansare och framför justins dansare....... Alla är alltid bättre än mig där och jag typ flyger på måln för jag ör så jävla glad och inspirerad. Kommer hem och dansare 100 procent bättre för jag tillät mig själv att ta lärdom av dem ist. När jag ser nån dansa bättre än mig vill jag bara över glo för jag vill bara lära mig. Nu är de dags att sova. 
Men jobba med eran självkänsla. De ÄR KUL MED FOLK SOM HAR KUNSKAP. Man lär sig av dem. Sen än dag så kläck ett ägg. 

Om

Min profilbild

Anna Stenberg

Anna heter jag. 💛 jag skriver om livet. Att leva livet på livets villkor. Är hungrig för livet och gillar konst och människor. 🧡

Till bloggens startsida

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela